Schilderwerk binnen

Bij schilderwerk binnen denkt u waarschijnlijk als eerste aan de wanden, plafonds, deuren en kozijnen, maar de radiatoren hebben bijvoorbeeld ook van tijd tot tijd verzorging nodig. Ook problemen met deuren die aanlopen of kleine beschadigingen van het houtwerk, deze kunnen gemakkelijk verholpen worden. Als dit is gebeurd (bijvoorbeeld: reparatie aan een deur of kozijn) kan het schilderwerk in verschillende glansgraden en kleur afgewerkt worden.

Plafonds


De meest voorkomende problemen bij plafonds zijn o.a. bladderen, scheuren, doorslag van nicotine of plekken van een lekkage. Ik kan verschillende oplossingen bieden, van een nieuwe stuclaag tot het repareren van het plafond.

Wanden


Het is mogelijk om rechtstreeks de wanden te sauzen met de kleur die u uit de kleurenwaaier heeft gekozen. Met de juiste voorbehandeling kunnen de wanden van verschillende soorten latex of kwarts in diverse kleuren en fraaie structuren worden voorzien.Tot aan de laatste dekkende laag kan de kleur ter plekke nog iets aan uw smaak worden aangepast. De wanden behangen met traditioneel behang of glas weefsel is ook een van de vele mogelijkheden.


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Binnenschilder- en behangwerk in uitvoering

Over mij

Mijn naam is Gezinus Prent en ben al ruim 25 jaar vakschilder. Sinds 2010 ben ik begonnen als zelfstandige Lees Meer...

Contactformulier

Maatschapppelijk betrokken