Kwaliteit voor een acceptabele prijs

GEZINUS PRENT SCHILDERSBEDRIJF

BEHANGEN

Met de juiste voorbehandeling zijn er een groot aantal mogelijkheden. Behang is verkrijgbaar in veel soorten, kleuren en designs. Bijvoorbeeld glasvezel (scan), vlies, duplex, vinylbehang en papier.

Glasvezel (scan) en vlies

Glasvezel (scan) -en vliesbehang zijn zeer in opkomst, verkrijgbaar in verschillende structuren én te sauzen in iedere gewenste kleur. De voordelen van glasvezel (scan) zijn: het is afwasbaar, scheurbestendig en naadloos aan te brengen.

Duplex & vinylbehang

De bekendste wandafwerkingsmogelijkheid is behang. Behang is verkrijgbaar in verschillende structuren en designs die probleemloos toegepast kunnen worden. Er zijn veel verschillende soorten behang waaronder duplex en vinylbehang.

Behang schilderen

Tevens is het mogelijk om behang dat door de jaren heen verkleurd is over te schilderen, mits de juiste voorbehandeling en het juiste product gekozen wordt. Dit is een relatief goedkope, makkelijke en mooie oplossing. GPS werkt met professioneel materiaal en natuurlijk zijn er stalenboeken aanwezig.

Heeft u interesse of wilt u misschien advies of meer informatie? Ik geef u hier graag advies over. Neem contact op via deze website voor prijzen en mogelijkheden.